Kako postati i ostati srećan par?Iako ih je malo ipak postoje. Statistika pokazuje da su šanse za sreću udvoje male.


Na početku svake veze sve je lepo i romatnično; ali ipak, svi se parovi ponekad svađaju. I pored toga postoje parovi koji ceo život provedu zajedno. Kako oni uspevaju da prevaziđu sve probleme koji se pojave?


Da biste uspeli da se izborite sa izazovima zajedničkog života potrudite se da:

Budite pouzdani i imajte razumevanje čak i kad su u pitanju banaline stvari, jer to je ono što drži par zajedno u i dobrim i u lošim vremenima.

Više razgovarajte i otkrivajte svoja osećanja. Aktivno slušajte jedno drugo.

Srećni parovi znaju da niko nije savršen. Zato ponekad pređite preko grešaka koje napravi vaš partner. Pređite preko njegovih mana i ludorija. Jednostavno zatvorite oči.

Partera možda ne možete da promenite ali vaš stav prema njemu možete, jer ćutanje je ponekad dobro za sreću.


Razgovarajte o onome što ste doživeli u toku dana i otvoreno recite ako ste ljuti. Tako ćete izbeći nesporazume i rasčistiti stvari koje vas tište.


Ne žrtvujte u potpunosti svoju samostalnost zarad veze. Provodite vreme zajedno, ali nastavite da održavate svoja prijateljstva i ne odustajte od svojih pređašnjih interesovanja.


U komunikaciji sa partenerom važni su smeh i zabava. Pronađite nešto čemu ćete se smejati. Smeh je zdrav i doprinosi zajedničkoj sreći i radosti.


Srećni parovi vode računa o partnerovim osećanjima i rasprave često završavaju nežnostima i zagrljajem; Oni cene sitne pažnje i nagrađuju za njih. Umeju da se šale i smeju zajedno!

Srećni parovi umeju da oproste i zaborave!


Ove će tajne srećnih parova pomoći onome ko se potrudi oko svoje veze i sagleda sopstvene propuste i mane.
Komentari