Pravilno negovane i besprekorno obojene usne privlačne su i jednostavno mame na poljubac.


Ako želite da vam usne izgledaju punije možete ih povećati specijalnim sjajevima za usne. Nakon nanošenja sjaja vaše usne biće punije i zavodljivije. Izbor nijasni je veliki a možete ga nanositi više puta u toku dana.


Da bi vaše usne bile dobro negovane odnosno nežne i glatke, bar jednom nedeljno nanesite na njih hidrantnu kremu u debljem sloju i kružnim pokretima ih izmasirajte mekom četkicom za zube.


Bez obzira na trenutne trendove treba izabrati nijansu karmina koja vama najviše odgovora.
Da li vam nijansa karmina odgovara proverićete ako ga nanesete direktno na usne, a ne na nadlanicu. Odgovarajuća nijansa čini vaše oči blistavim, a zube beljim...Drugi način testiranja je da ga namažete na beli papir jer ćete jedino tako primetiti koju još nijansu sem osnovne izabrani ruž sadrži.

Prema boji kose plavuše treba da biraju svetlije nijanse ruža a brinete tamnije. A što se tiče tena žene sa svetlijim tenom treba da izbegavaju ljubičaste i narandžaste nijanse, ali se zato ženama sa tamnijim tenom preporučuju tople narandžaste nijanse i karmini sa zlatnim odsjajem.

Blago iscrtane ivice usana, bojom za nijansu tamnijom od boje ruža, naglasiće konrture usana i sprečiti razlivanje karmina.

Da bi se boja karmina duže održala, nakon nanošenja ruža, četkom za rumenilo nanesite malo pudera u prahu pa opet nanesite karmin i tek onda sjaj za usne.


Da bi se ruž uklopio u celokupan izgled lica, a vi dobili blistav i zdrav izgled stavite lagani puder i malo rumenila u pink ili boji kajsije. Na oči nanesite tanak sloj crne maskare a obrve besprekorno oblikujte.

Komentari